سن مناسب شروع مصرف میگو در کودکان!

میگو، یکی از پرطرفدار ترین آبزیان در سراسر جهان، از غنی ترین مواد غذایی است که والدین واقف به خواص ارزشمند این بمب ویتامین ها تمایل دارند هرچه سریع تر مصرف آن را برای کودکان خود شروع نمایند.

از نظر پزشکان به محض آمادگی کودک برای مصرف مواد غذایی جامد که عموماً ۶ الی ۷ ماهگی نوزاد است، مصرف میگو مانعی ندارد. با این حال، عده ای از کارشناسان به علت بافت جویدنی میگو معتقدند بهترین زمان برای شروع مصرف میگو در نوزادان، پایان یک سالگی است.

چرا مصرف میگو برای کودکان ضروری است؟

خوب است بدانید که میگو نسبت به آبزیان آب های آزاد، جیوه بسیار کمتری دارد. پس لازم نیست نگران این مسئله باشید. به علاوه، اسید های چرب امگا۳ موجود در میگو به رشد همه ی دستگاه های بدن کودک کمک بسزایی میکند. میگو حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی و ویتامین ها مانند ویتامین های گروه ب مثل ب۱۲، ویتامین A و کولین است که برای رشد مغز، قدرت حافظه، قدرت یادگیری، قدرت بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد غده ی تیروئید تاثیر بینظیری دارد.

میگو علاوه بر خوش خوراک بودن در بین کودکان، اشتهای کودکان را افزایش میدهد و در عین حال از چاقی مفرط کودک جلوگیری میکند. همچنین ویتامین D موجود در ماهی، استخوانها و دندانهای کودک را تقویت کرده سبب میشود کودکان در آینده، به حداکثر رشد استخوانی خود برسند.

میگو از نظر آهن بسیار غنی است و سلنیوم با مقدار مناسب موجود در میگو، به عنوان آنتی اکسیدان قوی از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کرده و استقامت بدن کودک را در برابر انواع بیماری های عفونی بالا میبرد.

در مورد تغذیه ی کودک با میگو، چه موارد را حتماً رعایت کنیم؟

میتوان میگوی یخزده یا تازه را برای کودکان طبخ کرد ولی بهتر است میگو را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید تا جویدن و بلع آن برای کودک راحت تر باشد. و یا اینکه از کودک بخواهید گوشت میگو را گاز بزند و آن را به طور کامل در دهان خود قرار ندهد.

اگر سابقه ی آلرژی به غذاهای دریایی در بین افراد خانواده ی شما وجود دارد، صرفاً به این معنی نیست که کودک شما هم حتماً به گوشت آبزیان آلرژیک خواهد بود. با این حال بهتر است در صورت وجود سابقه ی خانوادگی آلرژی به آبزیان، قبل از شروع به مصرف میگو با پزشک کودک مشورت نمایید.
توصیه میشود در اولین نوبت طبخ میگو برای کودک، از چاشنی های پیچیده و متنوع استفاده نکنید تا اگر احیاناً کودک حساسیت نشان داد، بتوان مطمئن بود که دلیل بروز حساسیت، دقیقاً میگو بوده است.

در نهایت، همه ی میگو ها بعد از پخت، بافت ترد و لطیفی پیدا میکنند که کودک دلبندتان می تواند با لذت از خواص این ماده ی غذایی ارزشمند استفاده کند.

نوشته های مرتبط

۲۰

تیر
دانستنی ها, وبلاگ, وبلاگ

آیا پوستِ ماهی مصرف کنیم یا خیر؟!

همانطور که قطعاً میدانید، ماهی یکی از پرطرفدار ترین منابع پروتئین حیوانی در سرتاسر جهان میباشد. درواقع، تخمین زده میشود که انسان ها سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون تُن از انواع ماهی ها مصرف می نمایند. و این میزان بالای مصرف ماهی دلیلی جز مقوی، خوش خوراک و سالم بودن این ماده غذایی ندارد. اما ممکن است […]

۰۸

تیر
آشپزی, وبلاگ, وبلاگ

پاستای گوجه و تُن ماهی!

اگر به دنبال دستور پخت غذایی سرشار از پروتئین و سبزیجات هستید که مورد پسند تمام افراد خانواده باشد، پاستای گوجه و تُن ماهی بهترین انتخاب است! این غذا، خوشمزه و سرشار از مواد غذایی ارزشمند است. به علاوه، این دستور پخت، دست شما را برای انتخاب هر نوع سبزیجاتی که در یخچال دارید و میخواهید قبل[…]

۳۰

خرداد
دانستنی ها, وبلاگ, وبلاگ

تفاوت میگوها در چیست؟

بافت لطیف و طعم خوش ذاتی میگو در کنار خواص بی نظیر آن، میگو را به یکی از پرطرفدار ترین منابع غذایی تبدیل کرده است. اما سوالی که برای طرفداران میگو پیش می آید این است که تفاوت انواع مختلف میگو در چیست؟ در ادامه، به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت. تفاوت اصلی انواع مختلف میگو مثل[…]