صید ۵۲ تن میگو در آب‌های محدوده استان بوشهر

صید میگو از ۳۰ تیرماه در آب‌های خلیج فارس استان بوشهر آغاز شد. صیادان با استفاده از قایق‌های صیادی در دو روز نخست صید ۵۲ تن میگو صید کرده‌اند.

صید این آبزی از ۳۰ تیرماه در آب‌های خلیج فارس استان بوشهر آغاز شد. صیادان با استفاده از قایق‌های صیادی در دو روز نخست صید ۵۲ تن میگو صید کرده‌اند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر

زمان صید میگو

منصور پاپری اظهار داشت که زمان تعیین صید میگو در استان بوشهر شرح زیر است:
• برای قایق‌ها از ۳۰ تیر
• برای لنج‌ها از اول مرداد تعیین شده است.

وی افزود: ۸۷۰ فروند قایق و بیش از ۵۰۰ موتور لنج در استان بوشهر دارای مجوز صید آبزیان هستند. تاکنون از این تعداد برای ۳۰۸ قایق و ۳۰۷ موتور لنج مجوز صید میگو صادر شده است.

بنا به گفته ی وی قایق‌های صیادی در دو روز نخست صید ۵۲ تن میگو صید کردند.وی نیز افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۳ تن بود ۱۲۵ درصد افزایش دارد.

پاپری خاطرنشان کرد: صیادان سال قبل در زمان آزادسازی صید میگو بیش از ۹۰۰ تن میگو صید کردند. این مقدار نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن کاهش داشت.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر اذعان داشت: برای قایق‌ها مجوز صید ۲۴ ساعته و مجوز صید لنج‌ها برای منطقه میانی و جنوبی استان بوشهر چهار روزه میباشد. و این مجوز برای لنج‌های مناطق شمالی استان بوشهر به مدت شش‌ روزه صادر شده است.


به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران

محدودیت صید

پاپری بر پرهیز از صید در مناطق ممنوعه آب‌های خلیج فارس تاکید کرد. محدودیت صید میگو در آب‌های استان بوشهر اعلام شده است. و صید میگو در مناطق ذیل ممنوع است:

  • نوزادگاه‌های میگو در محدوده نیروگاه اتمی، دلوار، اعماق کمتر از پنج متر، اطراف مُطاف
  • اعماق کمتر از ۱۰ متر و زیستگاه‌های مصنوعی در گناوه، دیر و جزیره خارگ و شهرستان دیر، تا شعاع نیم مایلی.

وی به این مهم که صید در زیستگاه‌های میگو ممنوع است، اشاره کرد. صید میگو در دو زیستگاه طبیعی خلیج هلیله و اطراف نیروگاه اتمی بوشهرممنوع است. در پنج زیستگاه مصنوعی شامل منگف، یرول، گناوه، خارگ و دیر نیز همین شرایط برقرار است.

معاون شیلات استان بوشهر میگوی آب‌های خلیج فارس را از گونه ببری سبز دانست. وی گفت: بیش از ۷۰ درصد ذخایر میگوی استان بوشهر از نوع ببری سبز است. این نوع میگو، بهترین میگوی خلیج فارس به شمار می‌رود.

۱۰ هزار صیاد، در استان بوشهر در صید میگو مشارکت دارند. صیادان استان بوشهر صید خود را در ۲۵ بندر صیادی و مرکز تخلیه صید آبزیان، تخلیه و وارد بازار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مانا

نوشته های مرتبط

۲۰

تیر
دانستنی ها, وبلاگ, وبلاگ

آیا پوستِ ماهی مصرف کنیم یا خیر؟!

همانطور که قطعاً میدانید، ماهی یکی از پرطرفدار ترین منابع پروتئین حیوانی در سرتاسر جهان میباشد. درواقع، تخمین زده میشود که انسان ها سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون تُن از انواع ماهی ها مصرف می نمایند. و این میزان بالای مصرف ماهی دلیلی جز مقوی، خوش خوراک و سالم بودن این ماده غذایی ندارد. اما ممکن است […]

۰۸

تیر
آشپزی, وبلاگ, وبلاگ

پاستای گوجه و تُن ماهی!

اگر به دنبال دستور پخت غذایی سرشار از پروتئین و سبزیجات هستید که مورد پسند تمام افراد خانواده باشد، پاستای گوجه و تُن ماهی بهترین انتخاب است! این غذا، خوشمزه و سرشار از مواد غذایی ارزشمند است. به علاوه، این دستور پخت، دست شما را برای انتخاب هر نوع سبزیجاتی که در یخچال دارید و میخواهید قبل[…]

۳۰

خرداد
دانستنی ها, وبلاگ, وبلاگ

تفاوت میگوها در چیست؟

بافت لطیف و طعم خوش ذاتی میگو در کنار خواص بی نظیر آن، میگو را به یکی از پرطرفدار ترین منابع غذایی تبدیل کرده است. اما سوالی که برای طرفداران میگو پیش می آید این است که تفاوت انواع مختلف میگو در چیست؟ در ادامه، به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت. تفاوت اصلی انواع مختلف میگو مثل[…]